Sådan rejser du billigt

At rejse kan være en dyr luksus, især hvis du skal betale for flybillet og hotelophold. Hvis du kan rejse billigt, kan du nyde pænere indkvartering og måltider, mens du sænker dine udgifter. Overvej at tage en lang tur og vælge en region med flere billige lande inden for den. På denne måde kan du rejse længere og bruge færre penge på turen. Det er også muligt at spare penge på din mad, indkvartering og aktiviteter, hvis du ved, hvordan du finder et billigt hotel og restaurant.

Først og fremmest bør du spare penge til langsigtede rejser. Start flere måneder eller endda år, før du rejser. Du bør udvikle en god forbrugsvane for at opbygge en rejsefond. Sælg dine gamle varer. Brug Købs- og salgsgrupper på Facebook til at sælge varer, du ikke har brug for. Glem heller ikke at drage fordel af rejserabatter. Mange steder vil tilbyde dig rabatter på deres produkter og tjenester. Ved at følge disse tips kan du rejse billigt i årevis.

Dernæst skal du planlægge din transport. At komme til din destination (brug for lån til ferie? Læs mere her) så tæt på dit hotel som muligt vil sænke dine samlede omkostninger. Afhængigt af populariteten af din destination skal du muligvis bruge mere for at komme dertil, men at flyve til mindre kendte steder sparer dig penge. Eller du kan flyve til en større by og besøge dens mindre populære forstæder for en dagstur. Derudover er der mange muligheder for billigere logi og rejser.

En anden måde at rejse billigt på er at bo hos lokalbefolkningen i din destinationsby og betale dem for deres indkvartering. Mange rejsende bliver hos lokalbefolkningen og returnerer tjenesten, når de kommer hjem. Ligeledes har lande som New Zealand og Australien en enorm turistindustri, og masser af rejsende kører til disse lande. Hvis du rejser fra Auckland til Christchurch, så kan du køre tilbage til Auckland og leje en bil fra et nærliggende biludlejningsfirma for kun $ 1.

Endelig kan du rejse uden for sæsonen for at spare på hotel- og flybilletter. Det vil være billigere, hvis du booker fly uden for højsæsonen og i weekenden. Bare sørg for at holde øje med dynamikken i priserne, så sparer du penge. Du får en mere afslappende og fornøjelig rejseoplevelse, når folkemængderne er fraværende. Det vil også være lettere at finde transport, når du rejser let. Og du vil være i stand til at spare penge på dine rejseudgifter og have det sjovt.

Endelig kan du tilmelde dig frequent flyer-programmet for et bestemt flyselskab. Dette giver dig mulighed for at overføre kreditkortpoint til et frequent flyer-program, som giver dig mulighed for at modtage gratis flyrejser og spore billige flybilletter. En anden måde at rejse billigt på er at rejse i grupper. Grupper kan også opdele mange af omkostningerne. Dette er dog kun muligt, hvis du rejser med andre mennesker. Hvis du planlægger at rejse solo, kan du overveje at bo på et hostel i stedet.