Smart Tips til at spare penge

Indtast dit mobilnummer eller e-mail adresse nedenfor og vi vil sende dig et link til download den gratis fænge App. Derefter kan du begynde at læse Kindle bøger på din smartphone, tablet eller computer – ingen Kindle enhed kræves. Refinansiere dit realkreditlån. Udforske, hvis du har mulighed for at refinansiere dit realkreditlån til en lavere rente. På en 15-årig $100.000 fastforrentede realkreditlån, kan sænke hastigheden fra 7% til 6,5 procent spare dig mere end $5.000 i renteudgifter i lånets løbetid. Og du vil akkumulere friværdi hurtigere, hvilket øger din evne til at dække store nødsituation udgifter.

Ya vil klar til dette? Annullering af kabel kan spare $500 om året ud over de åbenlyse sundhedsmæssige fordele ved faldende TV-tid — herunder øget søvn, prioritering af dit sociale liv og fremme sundere vægt — begrænse afhængigheden af kabel-TV kan gemme en betydelig sum penge. Frygt ikke! Der er alternativer, herunder Hulu, Hulu Plus ($8 pr måned), og Netflix ($8 pr måned). (Men vi ikke kan love du vil ikke blive afhængig af en ny serie).

Tøj: Køb ikke tøj, der kræver Renseri. Fjerne rengøring omkostninger vil gemme et bundt. Mange elementer, der er markeret som tør kan kun til Rens være vaskes. Jeg købte en linned blazer med nogle makeup på kraven; betalt måske $2 for det på Goodwill (rabat på grund af makeuppen). Jeg forbehandlet pletten, vaskede det i hånden og det var så god som ny. Ens for de fleste silke. Det kan være hånd vaskes medmindre det har kompliceret samspil eller foring. Ting, der skal rengøres-lignende vinter uld frakker-kan ofte være spot-renset, børstet, og luftet ud for at undgå en fuld rengøring.

Du vil høre det gang på gang, men et budget er det vigtigste redskab til at styre din økonomi. Sørg for at du indarbejde dine mål i budgettet og efterlader nogle vejrtrækning. Det vil være vanskeligere at holde sig til dit budget, hvis en ikke-planlagt køb af $10 bringer dig over budgettet.

Don’t stop på din 401(k) bidrag. De fleste arbejdsgivere tillade dig at tragt din lønseddel i flere forskellige konti, så du kan vælge at sætte nogle af din lønseddel direkte ind i en 529 for college besparelser, en IRA til pensionering, eller bank eller investering konti for andre mål. Alternativt, kan du oprette regelmæssige overførsler fra din checkkonto i de andre konti.

Dette vil koste nogle penge, fordi din advokat skal inddrages, men det er det værd skulle noget ske at du efter at blive skilt. Sørg for, at du samtidig din ægtefælle. Tag dem ud af din vilje, fjerne dem som din fuldmagt, osv. Du ønsker ikke dem nogen endelige beslutninger på dine vegne.

Gem dine kvitteringer for et stykke tid og se på undgåelige leveomkostninger. Hvis du køber regelmæssigt drinks eller noget andet på en dagligvarebutik, betaler du altid mere, end du skal. Købe en enkelt soda til en dollar svarer til at betale $12 for en 12-pack, når en 12-pack typisk koster mindre end $4.

Hvis du har et godt forhold med dit folk, overveje flytter hjem igen. Mine forældre betalte jeg et symbolsk beløb af bestyrelsen til at leve med dem gennem Universitet, som hjalp med at holde mit studielån bliver også uhyrlige. Ganske vist, jeg var ude af døren som et skud det øjeblik, jeg fik et job.