7 sly måder at spare penge på mål

Det er uheldigt, at privatøkonomi endnu ikke viste sig for at være et obligatorisk fag i skoler og gymnasier. Så en masse mennesker derude er temmelig naivt om administration af deres penge. Angive et bestemt beløb, som $100 om ugen, og tage det ud af banken i kontanter i begyndelsen af ugen. Bruge pengene til ugen og forsøge ikke at tillade dig selv at dyppe i andre midler. Prøv at gå ned til $90 eller 80 dollars om ugen at se hvad du virkelig har brug for.

Virksomhedens personaleafdeling kan opdele hver af dine lønsedler mellem din opsparing og kontrol af regnskaber. Start ved at angive en bestemt procentdel automatisk indsat på din opsparing, således at du ikke vil bruge det. Som en ekstra bonus er renter normalt højere for opsparingskonti end kontrol af regnskaber. Hvis du er selvstændig, bliver du nødt til at gøre det selv.

For at fjerne dem, skal du identificere dem først – og det er der en app som klarhed penge kommer handy. Det identificerer disse tilbagevendende udgifter og kan forsøge at annullere dem på dine vegne. I stedet for afskalning ud $20 til $30 hver måned, kan du potentielt spare op til $120 ved udgangen af året.

Det første skridt er naturligvis at faktisk blive awesome på dit job. Når du er, overbevise beføjelser-at-være hvor meget værdi, du tilføjer. Indsamle eksempler på de gange du gemte business penge, foreslået forbedringer, eller fik stor feedback fra kunder. Få hårde tal, hvor det er muligt.

Ikke blot spare penge, Spar. Der er en forskel mellem spare penge og spare penge for din fremtid. Så ikke bare bruge mindre, sætte de penge, du sparer i en opsparingskonto til at planlægge college udgifter, pension eller nødsituationer, der kan efterlade dig økonomisk bedre stillet. Læs mere om hvad du skal gemme for her.

Den nemmeste måde at nyde mad og drinks du elsker og ikke blæse alle dine penge på spise ud er at lære at gøre din favorit måltider hjemme du vil opdage, at mens en fancy restaurant kan oplade $14 + for et enkelt glas vin , kan du finde en høj kvalitet flaske vino for en lignende pris (hvis du gøre lidt søgning).