Bedste vejhjælp til prisen… Se her

Der er en række forsikringsselskaber der fokuserer primært på forsikring af rekreative køretøjer (RVs). Før du vælger en plan for vejhjælp, hjælper det for at vide hvad vejene service er og hvad det kan tilbyde dig. Vejhjælp er synonymt med “nødsituation vejene reparation” og “koeretoej opdeling dækning.” Hvis din bil bliver overophedet, løber tør for gas eller får et fladt dæk, vil nogen komme til at hjælpe dig, hvis du har en plan for vejhjælp.

Årsag #3: Coach-Net styrer sit eget Roadside Assistance Service udbyder netværk. Dette er den vigtigste årsag til os. I modsætning til andre leverandører, de forvalter deres hele netværket af tjenesteudbydere og evaluerer konsekvent deres performance og kunde service tilfredshed priser. Derudover giver træner-Net adgang til RVDA, RVIA og/eller ASE certificeret RV teknikere, der vil deres bedste til at hjælpe os med at undgå en tur til butikken, ved at vejlede os gennem mange fælles operationelle spørgsmål.

Mens du kan anmode om service ligegyldigt hvor du nedbryde, er nogle vejhjælp virksomheder ude af stand til at tilmelde dig medlemmer fra visse stater, så du bliver nødt til at sikre din tilstand ikke er et problem med din valgte service. Du bør også vælge en udbyder, der dækker de køretøjer, du kører mest. Nogle selskaber dækker du som individ snarere end der dækker et bestemt køretøj, hvilket betyder, at du er dækket, selvom du er på ferie og ved hjælp af en leje. Nogle virksomheder, som god Sam vejkontrol bistand, også dække alle dine køretøjer uanset type, herunder campingvogne, motorcykler og trailere.

Vejhjælppriser.dk er en god resource til at få overblikket på priser.

Det er i midten af sommeren og din bil dør. Det slår dit batteri er helt stegt og skal udskiftes. I mellemtiden, du har et vigtigt møde i 20 minutter. Resultatet af denne situation kunne afhænge af din plan og udbyder. Hvis en vejhjælp udbyder er villig til at sende ud en trækkende selskab til at hoppe din bil, men den trækkende virksomhed ikke har kapacitet til at både sælge dig et nyt batteri og installere det på stedet, du sandsynligvis kommer til at savne dit møde. Hvis udbyderen af vejene har indgået aftale med bugseringsselskaber eller har sine egne lastbiler med batterier findes til salg på dem, skal du møde.

Min telefonspørgsmål blev alle besvaret tålmodigt, og jeg føler sig ikke presset til at købe et medlemskab. Mine e-mails blev besvaret hurtigt, men som AAA, ville min søn og hans kørestol ikke imødekommes, og vi fik at vide vi skulle arrangere vores egen transport.

Min motorcykel-ridning søn for nylig modtaget to uhøflig opvågninger når han ufrivilligt brugt sin hjelm til at bryde ud af bagruden af en minibus. (Distraheret ridning gør ondt.) Hans første overraskelse var, da han genvandt bevidsthed at se en nedstyrtede motorcykel og en smadret van. Andet var, da han modtog en $300 faktura fra tjenesten trækkende.