Hvad er brand? — Leger med ILDEN

Første Lad os se på, hvor vi har været i fortiden, og så vi vil se ind i fremtiden og få nogle strategier, som du kan implementere for at beskytte dine aktiver for fremtiden. Jeg se muligheden for at gå tidligt på Pension og være økonomisk uafhængig som en større status symbol end ethvert job jeg eventuelt kunne Aspirate til. Når du har fundet ud af hvor meget du vil bruge efter alder 59 i USA eller 60 i Canada herunder langsigtede sundhedsudgifter, så du kan begynde at finde ud af pensionering før denne periode.

Det har også skal forstås som din definition af pensionering “og andre mennesker kan ikke nødvendigvis være den samme (ikke sige hvem der har ret og der er forkert, men bare, at forskellige mennesker synes at definere ordet anderledes). Nogen kan opnå økonomisk uafhængighed ved blot at spare en masse.

Selvom 8,5% understøttes af historiske afkast, synes det høj, især hvis du begynde at risikere din portefølje i pensionering. Hvis du kan tjene $90,000 om året og kun tilbringe $20.000 behøver du kun at arbejde i 6 år at have penge nok til at støtte dig til resten af dit liv.

Det er også meget muligt, at du kan tjene flere penge i en masse mindre tid på at arbejde hjemme end i arbejdsstyrken. Du kan gå på Pension med stil og være misundelig på dine venner og bekendte er har en investeringsplan, som du har sat på plads over en lang periode.

Endelig, de for nylig lanceret deres fantastiske pensionering planlægning regnemaskine, der trækker i dine reelle data og kører en Monte Carlo simulation for at give dig dyb indsigt i din finansielle fremtid. Mit gennemsnit for år er nu faldet til 42,8%. Medmindre jeg har en aldeles katastrofale December (det ikke er på udkig stor men bør ikke være at dårlig), bør jeg kunne lave en rimeligt godt 40% gennemsnitlige besparelser sats.

Større besparelser er opnåelige “ti bukke ad gangen”, siger han. Denne bog tager dig bag den videnskabelige facade af moderne pensionering planlægning at afsløre enkle og solide løsninger, der vil hjælpe dig med at gå på Pension før og med større økonomisk sikkerhed. Hvis du ikke behøver at betale $10000 (eller hvad), kan du investere i uanset ønskede, som vil blive forværret med tiden.