Fem spare penge Tricks

Indtast dit mobilnummer eller e-mail adresse nedenfor og vi vil sende dig et link til download den gratis fænge App. Derefter kan du begynde at læse Kindle bøger på din smartphone, tablet eller computer – ingen Kindle enhed kræves. En del af grunden folk Tilmeld Prime er at få deres leverancer hurtigere. Men for varerne, du behøver i en fart, check for at se, hvis Amazon tilbyder digital kredit, (som du kan bruge til at købe en film eller musik) til en mere afslappet indstilling for levering. Disse tilbud, som Amazon kalder programmet No-Rush Shipping, komme og gå over tid.

For de fleste af os er at købe en helt ny bil en meget dårlig idé. Den anden din bum hegnspæl på læderet, afskrives det som en sindssyg. Køb en nye bil ved at tilbringe hver eneste cent af din opsparing er en no-good, meget dårlig idé. Derefter der købe en ny bil ikke kun bruge alle dine besparelser, men låne en hel masse flere til et tocifret rente. Dette er klassificeret som en forfærdelig, forfærdelig, no-good, meget dårlig idé.

Kreditkort: foretage automatiske betalinger for tilbagevendende tjenester såsom Netflix, Birchbox og gym medlemskaber ved hjælp af dit kreditkort. Også, hvis du maxing ud din 401k og Roth IRA, du nødt til masser af skyld-fri lommepenge i her for ting som lejlighedsvis nat ud eller sjov køb du vil gøre.

Lad mig starte med det sidste først. Kender du din foretrukne læringsstil? Der er fem og de fleste af os har en eller to, der er dominerende, men vi kan som regel bruge dem temmelig fleksibelt efter situationen. De er visuelle, verbalt, lydlig, logiske, og erfaringsbaseret eller kinæstetisk. Så hvis du er visuel, behandler du bedst når oplysninger er farverige og grafisk. Verbal elever tage i ord, både talt og skrevet. Lydlige elever er ofte meget musikalsk og i stand til at høre og fastholde mønstre af lyde.

Godt for dig Noel. Vi har gjort det samme for hver af vores børnebørn. Selv en lille mængde virker hver måned fordi det tilføjer over år, indtil de er klar til college. Jeg tror at investere i deres fremtid er den bedste gave du kan give dine børnebørn.

Cashback sites som Quidco eller Topcashback give dig cashback på dine køb, når du har oprettet en konto med de respektive site. Du kan gennemse high street og online detailhandlere bruge websites og når du køber en vare, du vil modtage en procentdel af værdien af din shopping som cashback, som indbetales på din konto.

En selvrisiko er det beløb, du betaler før din forsikringspolice spark i. Ved at vælge en højere selvrisiko, kan du markant sænke dine omkostninger. Før du vælger en højere selvrisiko, men være sikker på du har nok penge, der er afsat til at betale det, hvis du har en påstand.

Hvis du kan lide at spise ude, kan du prøve disse tips. Undgå alkohol drikkevarer, de vil øge din regning til en massiv mængde. Se forretter og desserter samt. Spørg din servitrice før bestilling om deres tilbud. Gå til frokost i stedet; frokostmenuer er altid billigere. Du får den samme mad for en mindre pris. Kontrollere morgenfriske tilbud eller rabatter til sent om aftenen. Når du går med dine børn, du kan gå i stykker steder kids at tilbyde gratis måltider med en betalende voksen. Ser for kuponer for restauranter online så godt.