Top 4 måder at være en millionær efter alder af 70

Alle ville elske at blive rig. William R. Patterson, CEO for gruppen Baron løsning og en rigdom og business coach, har arbejdet med kunder over hele det økonomiske spektrum. Når en ejendom sælges, har sælger 45 dage til at identificere egenskaben udskiftning, at de ønsker at flytte deres penge til at opfylde 1031 Exchange.

Men high-rente kreditkort gæld vil tage lang tid at betale og du vil blive chokeret over hvor mange penge du bare giver væk. Selvom vi er som regel tvunget til at tilbringe de penge vi har tjent arbejde eller investere, for at blive rig nødt du til at faktisk geninvestere penge.

På et tidspunkt havde vi 100,000 abonnenter betaler os $39 pr. år. Sammenlign det med andre former for investeringer, som kommercielle eller stock investering, og det bliver åbenbart klart, at fast ejendom tilbyder mere stabilitet. For eksempel, hvis du køber en $500.000 ejendom med en 20 procent ned betaling, er din investering $100.000 og du kan lån rentefrit.

Når det er sagt alt dette, kan der aldrig være et bedre tidspunkt at starte i erhvervslivet end som en kandidat. Fordelene ved pensioner i voksende din formue er på lige fod med index-tracking investeringer. Jeg har ingen penge til investeringer nogen tipe af business denne gang. Få for vane at spare penge opbygge en nødfond i en pengemarkedet konto så du ikke behøver at raid resten af din opsparing og investeringer ved en uventet stor udgift opstår.

Investere i stærk udbytte betalere er en fantastisk måde at blive rig med tiden. Frem for at få et andet job, ved de velhavende mennesker, de har brug at sende deres penge til at arbejde for dem. Nogle gange de vinde, nogle gange de ikke, men de forsøger altid at få et tilbud og spare så mange penge som muligt.

Fra at sælge crap du ikke behøver, at opbygge en side forretning, er det altid en fremragende idé at gøre nogle ekstra penge det kan hjælpe dig med at afbetale gæld hurtigere, vokse dine investeringer hurtigere eller endda forvandle til et fuldtids gig. Jim Cramer af Mad Money”fame fortalte CNBC at risici er en stor del af at få rige — især når det kommer til aktiemarkedet og beslutte hvad de skal investere i.